top of page

Kan du også have svært ved, at blive dus med livet, så følg med her. Jeg deler mine livserfaringer, og kommer med gode tips og råd omkring, hvad der har hjulpet mig med, at blive mere "Dus med Livet".

– Johnny C. Hansen, stifter

Mit navn er Johnny C. Hansen og jeg er her i 2021 fyldt 53 år.

Jeg har 2 dejlige drenge på henholdsvis 28 og 27 år fra et tidligere forhold og en bonusdatter på 27 år fra nuværende forhold.

 

Jeg er i skrivende stund (april 2021) deltidssygmeldt med stress, angst og Morbus Crohn. Dette har, i denne omgang, stået på i ca. 2,5 år. Min Morbus Crohn, som er en kronisk betændelse i mit mave-tarmsystem, har jeg haft siden 2012.

Derudover har jeg haft to andre episoder med stress samt en anden periode med angst (sidste periode med stress og angst er ca. 15 år siden og varede knap 3 år).

 

Alle disse erfaringer, samt de værktøjer jeg har samlet op i gennem årene, er dem jeg vil forsøge at dele ud her på siden.

Det er vigtigt at pointere, at jeg ikke på nogen måde, er uddannet inden for nogle af de områder, der omtales her på dusmedlivet.dk

 

Al min viden stammer fra egen erfaring på egen krop, samt fra de eksperter, der har rådført mig under mine sygdomsforløb.

bottom of page