top of page
iStock-951128716 mætning MEDIUM.jpg

Mange går med den overbevisning, at de er ene om at slås med dét, de slås med. Eller de har en opfattelse af, at der ikke er ret mange andre der slås med noget lignende. Mange vender det oven i købet indad, og kommer derfor aldrig til læge og får en udredning. De tænker måske, at de bare må 'tage sig sammen' eller omgivelserne fortæller dem, at "Det er da helt normalt", "Du er bare doven", "Det går nok snart over", og så videre.

 

Men sandheden er en anden ... for DU ER IKKE ALENE! Der er mange derude, som kæmper sig igennem en hverdag med smerter, frustrationer, angst, tankemylder, søvnbesvær, overvægt ... Ja, det er desværre nok at tage fat på.

 

Det vigtigste er åben dialog. Fortæl dem omkring dig, hvordan du har det og/eller, når folk spørger indtil hvordan du har det, så fortæl dem sandheden og altså ikke bare et "Det går meget godt", eller "Det går ok".

 

Jo mere åbenhed, jo mere kan vi hjælpe hinanden. Så kig ind i en af vores sparringsgrupper og oplev, at DU ER IKKE ALENE!

Du er ikke alene!

Vi har oprettet seks grupper, som vi mener omfatter de fleste behov. Brug grupperne til at læse om andre erfaringer og oplevelser. Del dine egne erfaringer, bekymringer eller problemstillinger.

 

Du kan følge med i én eller flere grupper. Vi vil løbende evaluere grupperne, og se på om der er behov for at tilføje eller fjerne grupper.

iStock-1324998202 low.jpg
bottom of page