top of page

Camilla Hartmann

Mit navn er Camilla Hartmann, og jeg er 29 år. 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Camilla.jpg

Dus med Camilla

Jeg har flere skjulte sygdomme tæt inde på livet, og har derfor en stor interesse for netop at få sygdommene og deres indflydelse på livet frem i lyset. Jeg ved, at hvad der virker for én, ikke nødvendigvis virker for en anden. Men ved at sparre med hinanden, kan der findes mange løsninger, således at den enkelte forhåbentlig også kan finde en løsning, der passer til netop den person. 

Jeg ønsker at skabe en forskel for mennesker, der på den ene eller anden måde er berørt af skjulte sygdomme, således at der er plads til mere livskvalitet.

 

En af mine kæpheste er, at der i samfundet bør være plads til folk med skjulte sygdomme, som på den ene eller anden måde ikke nødvendigvis passer ind i de forudbestemte rammer. Jeg er min forståelse, at alle ønsker at bidrage positivt til det samfund, de er en del af. Jeg ønsker ligeledes, at der er plads til at folk skal kunne bidrage ud fra de ressourcer de nu engang har til rådighed – dette bl.a. ved at udbrede kendskabet til skjulte sygdomme og hvordan man kan leve med dem. 

 

Kontakt

Camilla Hartmann

???

bottom of page